VANAF 50 EURO GRATIS VERZENDING

VOOR 16U BESTELD = MORGEN IN HUIS (KAN AFWIJKEN) MEER INFO LEVERTIJDEN

Sinterklaasfeest voor kinderen die in armoede leven!

Sinterklaasfeest voor kinderen die in armoede leven!

Op 2 december 2023 vond het grote Sinterklaasfeest plaats te Diksmuide. Dit werd georganiseerd door Stichting Pelicano, hun zorgpartners en bedrijven. Ook wij Smiley Toys hebben ons steentje bijgedragen.

Zo heb ik met Smiley Toys veel nieuw speelgoed weggeschonken. In totaal waren er 170 kinderen aanwezig op het Sinterklaasfeest. Zo hebben wij samen met andere bedrijven er alles aan gedaan om al deze kinderen een fijne Sint te laten beleven. 

Het afgelopen jaar hebben wij ook veel tweedehandsspeelgoed ingezameld via onze webshop. Dit hebben we ook gedaan in samenwerking met Stichting Pelicano. Want zij hadden ook vele acties georganiseerd om zoveel mogelijk te verzamelen. Dit speelgoed hadden wij allemaal gestockeerd in een garagebox van Shurgard te Leuven.

Al het nieuwe speelgoed en tweedehandsspeelgoed hebben wij dan vervoerd naar Diksmuide met een vrachtwagen dat wij zelf met Smiley Toys ingehuurd hadden. Uiteindelijk hebben wij 176km heen en nog eens terug gereden om aanwezig te kunnen zijn op het Sinterklaasfeest te Diksmuide. 

Zo mochten alle gezinnen vrij uit kiezen uit het tweedehandsspeelgoed. Dus alles wat ze konden gebruiken mochten ze gewoon gratis meenemen. Ook mochten scholen nog tweedehandsspeelgoed uitkiezen die ze konden gebruiken in de klassen. 

Natuurlijk hebben wij het afgelopen jaar ook enkele donaties binnen gekregen van klanten via onze webshop. Maar deze donaties hebben niet de waarde en de kosten gedekt. Zo heb ik zelf uit mijn eigen portefeuille merendeels zelf moeten bijleggen. Maar mijn hoofddoel met Smiley Toys was nooit om winst te maken! Al zou ik wel heel graag Smiley Toys uitbouwen tot een stabiel bedrijf waarvan ik mijn hoofdberoep kan maken.

Ik heb zelf als kind in armoede geleefd. Ik weet perfect hoe het voelt om geen kadootjes te krijgen op Sinterklaas, verjaardagen of op Kerstmis. Ik ken die pijn en mijn doel met Smiley Toys is om die pijn bij andere kinderen te ontnemen. Want ik ben van mening dat elk kind een fijne Sint, Kerst en een spetterende verjaardag verdient! Dit gegeven ligt mij nauw aan het hart en ik zal er ook alles aan doen om mijn steentje hierin bij te dragen. 

Als je ons wilt steunen dan kan dat...

Je kan altijd zelf een donatie doen via onze webshop. Ik geloof dat ik met speelgoed het verschil kan maken! Maar alleen als we samen werken kunnen we grootse dingen waarmaken. Want samen zijn we vaak sterker dan alleen!

Ik wil iedereen bedanken die het afgelopen jaar iets aan ons gedoneerd heeft zowel met geld als met tweedehandsspeelgoed. Of iedereen die een bestelling heeft geplaats bij Smiley Toys!  DANKJEWEL! 

Ook voor 2024-2025 willen wij met Smiley Toys het verschil maken met speelgoed! Zo hebben wij voor 2024-2025 nog wilde plannen. Wij hebben besloten om ons concept een beetje aan te passen. Want wij willen in de toekomst nog meer doelgerichter kinderarmoede behelpen. 

Laten we voor 2024-2025 nog meer glimlachen toveren op elk kind!

Dit zijn nog sfeerbeelden van het Sinterklaasfeest: