Over ons
Leer het gezicht achter Smiley Toys kennen. Kom te weten met welke beweegredenen ik Smiley Toys ben opgestart. Samen gaan wij strijden naar een betere en mooiere wereld. Hoe kan jij helpen? Dit alles kom je te weten in het korte filmpje.

Elke donatie die wij binnenkrijgen gaat integraal naar het goede doel. Ik zelf de zaakvoerder van Smiley Toys zal al het donatiegeld wegschenken in de vorm van cadeaubonnen. Waarmee de kansarme kinderen en gezinnen zelf bij ons kunnen winkelen met de waarde van de cadeaubon.
 
Wanneer we zien dat dit initiatief succesvol verloopt en de donaties vlot binnenlopen. Zullen wij dit initiatief ook verder uitbreiden met verdere en andere acties.

Zo heb ik een droom om ook reizen en pretparktickets weg te schenken. Of een grootschalige actie op poten te zetten voor Kerstmis en Nieuwjaar zodat we zoveel mogelijk kinderen cadeautjes kunnen bezorgen en ze echt een fijne Kerst kunnen ervaren. Of we doen een Back To School actie waarmee kinderen in armoede dan nieuwe schoolspullen kunnen kopen. 

In de verdere toekomst wil ik live evenementen en live acties op poten zetten in samenwerking met Stichting Pelicano. Waar ik jullie dan ook wil ontmoeten! Want jullie zijn ook helden! Samen met jullie wil ik doelgericht mensen helpen in armoede! Via deze organisatie en via hun netwerk van kansarme gezinnen over heel België ga ik eigenhandig de cadeaubonnen overhandigen. 

Het gegeven Kinderarmoede ligt mij nauw aan mijn hart omdat ik als kind ook in armoede ben opgegroeid. Lees zeker eens "mijn achtergrondverhaal" in dit blogartikel.

Via deze blog zal ik ook verhalen, acties delen en updates geven indien die er zijn. Ik zal daadwerkelijk laten zien en bewijs leveren dat we echt iets doen met al het donatiegeld.

Ik ben zelfs bereid om elk boekjaar een deel van mijn gemaakte winst weg te schenken aan het goede doel! Dus wanneer jullie bij ons kopen help je rechtstreeks mee om het goede doel te steunen.

Maar de donaties zullen op kortere termijn meer impact hebben en om deze reden heb ik jou hulp nodig. Elke donatie zal ook beloond worden met een kortingscode die je kan gebruiken op je volgende aankoop.

Hoe meer je doneert, hoe hoger het kortingsprecentage zal zijn. 

Help jij ons om kinderarmoede op te lossen?

Onze slogan ligt mij ook zeer nauw aan het hart en deze klinkt als volgt:

Tover een Glimlach Op Elk Kind!

Veel liefs,
Jimmy

Zoeken