Tweedehandsspeelgoed ten voordele voor Stichting Pelicano
Smiley Toys verzamelt ook tweedehandsspeelgoed en verkoopt deze dan ten voordele van Stichting Pelicano op lokale markten. Zo hebben wij van Stichting Pelicano een opslagruimte van Shurgard Self Storage in Leuven tot onze beschikking gekregen. Deze opslagruimte willen wij natuurlijk vullen met zo veel mogelijk tweedehandsspeelgoed zodat we veel speelgoed kunnen verkopen en zo het bedrag dat we doneren de hoogte kunnen inbrengen. 

In het filmpje kan je kennis maken met onze Shurgard opslagruimte. Je zult al snel merken dat we nog plaats over hebben.
Heb jij nog tweedehandsspeelgoed? 


Woon jij in de buurt van Heist-op-den-berg, Berendrecht, Mechelen, Leuven of Sint-Amands/Puurs?

Is het tweedehandsspeelgoed nog compleet en in goede staat? Bij voorkeur niet ouder dan 5-10 jaar. Zijn het gezelschapspellen, schoolgerief, puzzels, boeken, educatief speelgoed of algemeen speelgoed. Geef ons een seintje en wij komen het ophalen en wij verkopen het ten voordelen van Pelicano of wij maken pakketjes voor de zorgpartners van Stichting Pelicano.

Woon je buiten deze streken?

Verkoop het dan via 2dehands.be en donneer het geldbedrag aan ons. In ruil krijg jij een kortingscode voor op onze webshop.

Ook wij hebben een tweedehands.be account met al onze zoekertje bekijk deze hier.

Contacteer ons