VANAF 50 EURO GRATIS VERZENDING

VOOR 16U BESTELD = MORGEN IN HUIS (KAN AFWIJKEN) MEER INFO LEVERTIJDEN

Doneer je oude speelgoed

TWEEDEHANDSSPEELGOED TEN VOORDELEN VAN STICHTING PELICANO

Ook verzamelen wij speelgoed in die we dan wegschenken aan de zorgpartners van Stichting Pelicano. Als de zorgpartners het niet kunnen gebruiken dan verkopen wij het ten voordele van Stichting Pelicano.

Zo hebben wij van Stichting Pelicano een opslagruimte van Shurgard Self Storage in Leuven tot onze beschikking gekregen. Deze opslagruimte willen wij natuurlijk vullen met zo veel mogelijk tweedehandsspeelgoed zodat we veel speelgoed kunnen wegschenken of verkopen. Al de opbrengsten van de verkopen gaat ook integraal naar Stichting Pelicano.

In het filmpje kan je kennis maken met onze Shurgard opslagruimte. Je zult al snel merken dat we nog plaats over hebben.

Heb jij nog tweedehandsspeelgoed?

Is het tweedehandsspeelgoed nog compleet en in goede staat? Bij voorkeur niet ouder dan 5-10 jaar. Zijn het gezelschapspellen, schoolgerief, puzzels, boeken, educatief speelgoed of algemeen speelgoed. Geef ons een seintje en indien het in onze buurt is komen wij het ophalen. 

Indien het niet in de buurt is dan regelen wij dat u het kunt afleveren aan een Shurgard vestiging in uw buurt. In ergste nood vragen wij om het zelf te verkopen en naar ons de donatie over te maken. In ruil krijgt u dan een kortingscode van ons die je op onze webshop kan gebruiken.

Doneer je oude speelgoed

Geef oud speelgoed een nieuw leven!

Contacteer ons door onderstaand formulier in te vullen.